image

ÉRTÉKESÍTŐINK:

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Martin Attila

+36-30/6593-623

martin.attila@dh.hu

Szilágyi Szabolcs

+36-30/8707-417

szilagyi.szabolcs@dh.hu

Egyéb új építésű ingatlanok

Harmónia Lakókert Tata

Tata város határában kertvárosi lakóövezetben 40 lakásos lakókertben társasházi lakások eladók. A 10 db különálló épületben 4-4 db lakás kerül kialakításra 60 nm-től 100 nm-ig. A lakások mindegyike kertkapcsolattal és saját kocsibeállóval rendelkezik. Az épületeket modern stílus és korszerű műszaki megoldások jellemzik, úgymint hőszivattyús fűtés, napelemek, stb. A teljes projekt várható elkészülési ideje 2019. 4. negyedév. 
A lakások már leköthetőek. Kedvezményes hitel és 10+10-es CSOK igényelhető!

Tata, Kosztolányi Dezső utcai társasház

Tatán, Kosztolányi D. utcában 8 lakásos társasházban új építésű lakások 45 nm-től 100 nm-ig eladók. 
A téglaépítésű társasház alsó szintjén (az utca szinttel közel azonos szinttel) teremgarázs kialakítását terveztük, mely a belső udvarban a felső szintek beépítésén kívüli épületrésznél a rendezett terepszint alatt zöldtetővel kerül kialakításra.
Az udvari földszinten 2 önálló lakóegységet, míg az első emeleten 4 kisebb illetve a tetőtérben 2 nagyobb lakást alakítanak ki. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, mindegyik lakáshoz erkély illetve terasz tartozik.
A fűtésről lakásonként saját gázkazán gondoskodik. Az épület kívülről 12 cm homlokzati szigetelést kap, a külső nyílászárók 3 rétegű fokozott hőszigetelő üvegezéssel készülnek.
A vételár kulcsrakész állapotra vonatkozik, a várható elkészülés 2019 vége. ÁFA KOCKÁZAT NINCS! A lakáshoz kötelezően teremgarázs beállót kell vásárolni, amelynek az ára bruttó 3 millió forint.

Tatabánya, Dózsa György úti társasház

Új építésű 9 lakásos társasház Tatabányán, Bánhida szívében 2019 év végi átadással.
A projekt két épülettömbből áll egy telken belül. Egy 4 lakásos fszt+tetőtér beépítéssel illetve egy 5 lakásból álló fszt+emelet+penthouse kialakítással. A lakások méretei 54,39 nm és 91,51 nm között változnak. 
A telek körbehatárolásra kerül, telken belüli, lakásonkénti 1 db térkövezett kocsibeálló és a közös tároló helyiségek a vételár részét képezik.
Néhány lakás saját használatú kerttel rendelkezik a többihez közös használatú parkosított területet alakítanak ki.
Mindkét épület téglaépítésű, 15 cm homlokzati hőszigeteléssel 3 rétegű, színes profilú üvegezéssel készül. A belső kialakítás (válaszfalak, burkolatok, falszínek, gépészet és elektromosság, beltéri ajtók) szabadon választhatóak a leendő lakók igényei és a műszaki peremfeltételek mellett.
Minden lakás kulcsrakészen kerül átadásra saját mérőórákkal (gáz, víz, villany).
Kedvező kamatozású hitel, 10+15 CSOK igényelhető, használt lakás beszámítása lehetséges!

Új építésű társasházi lakások

Tatán a városközpont és az Öreg tó közelében új építésű 66 lakásos liftes társasházban 2-3 szobás lakások 59-100 nm-ig eladók. A lakásokhoz teremgarázs beállók és tárolók is tartoznak. A lifteknek és a rámpás kialakításnak köszönhetően a mélygarázstól a legfelső szintekig akadálymentesítettnek tekinthető a lakások nagy része. A mélygarázsból a legtöbb lakás fedett közlekedőn közelíthető meg. A ház energiaszintje mind a szigetelés, mind a 3 rétegű nyílászárók területén átlag feletti, így alacsonyan tartja a tulajdonosok rezsiköltségét. Az alapfelszereltség részét képezik az árnyékoló berendezések is. A lakások kialakításakor figyelembe vették, hogy: már a 2 szoba nappalis lakásokban is előnyös a második wc, a szekrények illeszkedjenek a falsíkokhoz, a tároló segít eltüntetni a konyhai és a háztartási kacatok nagy részét, a nappali ne egy szoba, hanem élettér legyen.A lakások közül egy nem kerül értékesítésre, mert a hozzá tartozó kertkapcsolattal egy közösségi tér lesz itt kialakítva. A helyszín optimális választás egy születésnap vagy egy 20 fős családi rendezvény lebonyolítására. A mélygarázsok és a telek elrendezésének köszönhetően a zöld felületek a telek felét foglalják el. A zárt kertként működő 3000 négyzetméteres zöld felületet játszótér, bokrok és fák tarkítják. Használt lakás beszámítása lehetséges, 10 10-es CSOK igényelhető. A lakások várható átadása 2019. október 31.

Vértesszőlősi sorházak

Vértesszőlős új építésű részén 6 lakásból álló sorházi ingatlan. A prokoncept falazóblokkból épülő, 2 ütemből álló épületegyüttesben 2 földszintes és 4 db fsz+emelet kialakítású nappali 2 illetve nappali 3 szobás lakóegységek kerülnek kialakításra. Mindegyikhez saját beálló és kertrész is tartozik. Az árak kulcsrakész állapotra vonatkoznak, CSOK igényelhető.